“Een mRNA vaccinatie is onomkeerbaar”, zegt Dr. Andrew Wakefield

 

In de uitzending van BLCKBX van 6 januari 2021 werd er een filmpje getoond waarin Dr. Andrew Wakefield het volgende uitlegt over mRNA vaccinaties. DNA codeert en levert proteïne en dat is de basis van onze genetische structuur. mRNA (messenger RNA) wordt door het DNA gebruikt om zijn informatie over te brengen om proteïne te maken, dus mRNA is een intermediair tussen het gen en het product, de proteïne. Het is de proteïne die uiteindelijk de immuunrespons vrij geeft en niet het RNA.

Als je een vaccin wil maken dan geef je een bepaald eiwit en het is het eiwit waar het menselijk immuunsysteem een immuunrespons voor ontwikkelt. Een RNA vaccin is per definitie helemaal geen vaccin, want het geeft geen immuunrespons. Het moet in een bepaald eiwit veranderen en het is dat eiwit dat de immuunrespons veroorzaakt. Een mRNA vaccin is dus eigenlijk genetische manipulatie. Het plaatst genetisch materiaal van een RNA-virus in je cellen en het vraagt je cellen om via het mRNA een (bepaald) eiwit te maken.

Je hebt cellen in je lichaam die een eiwit kunnen produceren waar je immuunsysteem een immuunrespons aan koppelt en dat kun je vergelijken met een auto-immuun-ziekte.

Deze techniek is nog nooit eerder op mensen toegepast, het is nooit getest en intussen is het in alle haast op de markt gezet, zoals het Pfizer-vaccin. Als het mis gaat dan is het onomkeerbaar, je kunt het er niet uithalen en je kunt het niet uitzetten noch stoppen.

Binnenland