NooitCheckt: Hunter Biden laptop is geverifieerd en er is een FBI onderzoek aan de gang

Als je de nieuwsberichten van de NOS en NU.nl leest dan zijn de rechtse Amerikanen op het verkeerde been gezet door foutieve informatie. Zo kopt de NOS “Hoe een vloedgolf aan informatie een presidentskandidaat moet beschadigen” en doet NU.nl er nog een schepje bovenop door te schrijven: “Weer Russische trollen en hackers tijdens de verkiezingen? Zo ging dat in 2016”.

In beide artikelen van de twee nieuwsgiganten komt niet aan het licht dat de Hunter Biden laptop en de daarbij behorende data, écht van Hunter Biden zijn. Het is opmerkelijk dat de NOS en NU.nl hier niet eerlijk over berichten en zeker omdat het gaat over de zoon van de mogelijk nieuwe president van Amerika.

Hunter Biden is namelijk zélf in april 2019 drie laptop’s bij een macstore in Wilmington, Delaware gaan afgeven. Hij deed dit met het verzoek aan de medewerker om de data van de drie laptop’s op één harde schijf te zetten. Dit weten we uit de verklaring van de advocaat van de macstore medewerker.

De macstore medewerker heeft in juli 2019 de FBI gecontacteerd nadat hij de data van Hunter Biden had gezien en geshockeerd was van wat hij daarin aantrof. De FBI wilde de data niet aannemen maar keerde in oktober 2019 terug en wilden de data toen ineens wel hebben.

Volgens onderzoeksjournalist John Solomon loopt er sinds december 2019 een onderzoek van de FBI naar de Hunter Biden data en dit onderzoek is tot op heden nog niet afgerond. Het ernstige is dat veel van de informatie van de Hunter Biden laptop gaat over de internationale relaties van Joe Biden en hij door de media de projecteerde winnaar van de Amerikaanse presidentsverkiezingen is.

 

Buitenland