Voormalig Pfizer vice-president: Stop alle SARS-CoV-2 vaccin-studies

Voormalig Pfizer vice-president en wetenschappelijk directeur Dr. Michael Yeadon en een Duitse parlementariër Dr. Wolfgang Wodarg hebben een urgente brief gestuurd naar de Europese Medische Agency waarin ze eisen dat alle studies met betrekking tot SARS-CoV-2 stopgezet moeten worden. In het bijzonder de studie van BioNTech en Pfizer vanwege het grote risico voor ernstige bijwerkingen.

De claims van de wetenschappers omvatten:

  • Er vindt formatie van zogenoemde ‘non-neutralizing antibodies’ plaats welke kunnen zorgen voor een ernstige immuunreactie.
  • De vaccins produceren antilichamen tegen de spike proteïne van SARS-CoV-2. Deze spike proteïne spelen ook een rol bij de aanhechting van de placenta bij de zwangerschap van zoogdieren. Antilichamen tegen dit spike eiwit zou volgens de wetenschappers kunnen leiden tot onvruchtbaarheid.
  • De mRNa vaccins van BioNTech / Pfizer bevatten polyethylene glycol en 70% van de gevaccineerde mensen maken antilichamen tegen deze stof. Deze groep mensen hebben een groter risico om allergieën te ontwikkelen
  • De te korte duur van vaccins studies kunnen niet goed de langere termijn bijwerkingen inschatten, waardoor mogelijke later optredende bijwerkingen te laat aan het licht komen.

 

Algemeen