Een recente studie laat zien dat de experimentele corona ‘vaccins‘ dienen te worden heroverwogen. De studie laat zien dat voor drie sterfgevallen die worden voorkomen door ‘vaccinatie’, we twee sterfgevallen moeten accepteren die juist zijn veroorzaakt door ‘vaccinatie’.
COVID-19 ‘vaccins’ hebben versnelde toelatingsprocedures gekend zonder voldoende informatie over de veiligheid. De schrijvers van de studie wilden risico’s en voordelen vergelijken.
Ze hebben het aantal benodigde vaccinaties (NNTV) berekend uit een groot Israëlisch veldonderzoek om één dode te voorkomen. Ze gebruikten de database Adverse Drug Reactions (ADR) van het Europees Geneesmiddelenbureau en van het Nederlandse Rijksregister (lareb.nl) om het aantal gevallen met ernstige bijwerkingen en het aantal gevallen met fatale bijwerkingen te extraheren.
Resultaat: de NNTV ligt tussen 200 en 700 om één geval van COVID-19 te voorkomen voor het mRNA-vaccin dat door Pfizer op de markt wordt gebracht, terwijl de NNTV om één overlijden te voorkomen tussen 9000 en 50.000 ligt (95% betrouwbaarheidsinterval). Het aantal gevallen met bijwerkingen is naar verluidt 700 per 100.000 vaccinaties. Momenteel zien we 16 ernstige bijwerkingen per 100.000 vaccinaties en het aantal dodelijke bijwerkingen ligt op 4,11/100.000 vaccinaties.
Voor drie sterfgevallen die zijn voorkomen door vaccinatie, moeten we er twee accepteren die zijn veroorzaakt door vaccinatie. Conclusie van de auteurs: Dit gebrek aan duidelijke voordelen zou regeringen ertoe moeten aanzetten hun vaccinatiebeleid te heroverwegen.
We herhalen dat het hier niet gaat om vaccins maar om een experimentele gentherapie welke zich nog in fase drie van testen bevindt en voorwaardelijk is toegelaten. We hebben eerder aandacht besteed aan wat u zou moeten weten voordat u zich laat injecteren. Een Nederlands onderzoek naar het Pfizer/BioNTech vaccin laat zien dat de mRNA gentherapie de werking van zowel het adaptieve als het aangeboren immuunsysteem herprogrammeert. Deze studie is echter nog niet peer-reviewed dus de wetenschappelijke impact is moeilijk in te schatten.